Wat is Ruud van plan?

Wat is Ruud van plan?

Er wordt de laatste dagen hard gewerkt door de meeste bewoners in Utopia. Het is alleen niet helemaal duidelijk waar Ruud mee bezig i.s

Romy en Cemal zijn al een tijd bezig met het schilderen van de loods. Dit doen ze omdat ze besloten hebben dat de loods wat mooier moet worden. Ruud is op dat moment bezig met rare dingen. Hij heeft een blender en een föhn en loopt daarmee naar buiten. Hij rolt een aantal verlengsnoeren naar buiten en zet de föhn aan. Hij pakt daarna wat zaagsel. Hij stopt dit zaagsel achter de föhn en kijkt toe vanaf een krukje.

Af en toe voelt hij aan de lucht, die uit de föhn komt. Ruud zegt dat hij gewoon aan het kijken is hoe lang dat duurt. Romy is ontzettend nieuwsgierig en benieuwd waarmee Ruud bezig is. Hij zegt dat hij gewoon kijkt wat er gebeurt.

De minuten tikken voorbij. Romy is bang dat de föhn zal ontploffen en zegt tegen Ruud dat hij moet uitkijken dat dat ding niet ontploft in zijn gezicht. Ruud loopt vervolgens naar binnen en pakt wat meel. Hij stopt deze meel ook achter de föhn. Daarna is er een kleine vlam ontstaan in de föhn. Hierna stopt hij de föhn weg. Het apparaat is namelijk kapot. Hij kijkt er nog een tijdje na en gaat met de blender verder.

Wat denken jullie dat Ruud van plan is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. REBECCA at 19:37

    Ruud is een grote ergenis.hij doet precies wat hij wil..zonder rekening te houden met anderen
    Ik vind hem negatief aanwezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *