Rob haalt verhaal bij Romy

Rob haalt verhaal bij Romy

Nog meer nieuws van afgelopen avond, en wederom over de stemronde die vandaag plaats zal vinden. Rob heeft gehoord dat Romy toch op hem gaat stemmen en besloot verhaal te gaan halen.

Rob wil namelijk weten waarom Romy één stem aan hem gaat geven. Jij zegt dat je van me houdt en dat je niet wil dat ik ga en dan voelt het heel raar dat je mij toch een stem gaat geven. Romy probeert haar keuze uit te leggen. Als ik iedereen af ga, dan wil iedereen blijven. En het zijn er heel veel die heel lang kunnen blijven. Ik stem niet op jou, omdat jij Rob bent. Ik stem niet persoonlijk. Rob antwoordt dat hij dat ook wel weet. Maar Vic stemt wel persoonlijk en dat vind ik heel kwalijk vervolgd hij. Vicky en ik hebben heel veel mee gemaakt en nu gooi je een vriendschap weg. Ik vind dat heel pijnlijk. Bij Benji komt het niet eens op om op mij te stemmen. Ik kan dit niet accepteren, ik had dit niet zien aankomen. Als je echt mijn maatje bent… Ze weet alles van me en dit voelt als een mes in mijn rug legt Rob verder uit. Romy benadrukt nogmaals dat ze echt kijk naar de groei van de bewoners en daarom op hem stemt. Rob neemt het haar echt niet kwalijk en dat stelt Romy gerust. Het komt goed liefie sluit Romy het gesprek af. Denk jij dat het daadwerkelijk goed komt met Rob? Wordt hij genomineerd of toch niet? We komen er straks uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *