Rob vindt dat Victoria een tyfus streek uithaalt

Rob vindt dat Victoria een tyfus streek uithaalt

Nadat Rob van Victoria te horen heeft gekregen dat zij op hem zal stemmen, besloot Rob afgelopen avond zijn hart te luchten bij mede bewoner Benjamin…

Op de vide spraken de twee met elkaar. Vicky gaat ook op mij stemmen begint Rob het gesprek. Benjamin zucht en Rob antwoordt dat het pijnlijk is. Benjamin reageert dat hij het ook wel pittig vindt.bZe heeft het gevoel dat ze er iets mee moet doen, maar voor mij is het een heel dubbel gevoel legt Rob verder uit.  Gaat ze vol op jou? vraagt Benjamin vervolgens. Rob bevestigd dit. Nee, zij was echt de enige waarvan ik dacht die niet op mij zou stemmen. Dat we maatjes zijn. Maar zij ziet mij als een last vervolgd Rob. Ik ga sowieso. Ik weet het echt zeker. Als zelfs mijn maatjes op me stemmen, zelfs Romy eentje voegt hij eraan toe. Benjamin lacht en zegt dat hij nooit op Rob zal stemmen en Rob lacht met hem mee. Als zelfs jij op mij stemt, jongen grapt Rob. Dan laat Rob weten wel een dubbel gevoel te hebben. Terwijl zij altijd precies heeft geweten hoe het zit en ik ben niet verliefd op haar. Alleen heeft het wel bepaalde processen bij mij in gang gezet, die ze zelf heeft begeleid. En dan krijg je natuurlijk een bepaalde vertrouwensband, waarin ik haar betrek. Zoals ze dat zelf ook aangeeft, dus aan de andere kant voel ik me dan wel een soort van genaaid voegt hij eraan toe. Benjamin snapt Rob wel. En Rob laat weten het een tyfus streek te vinden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *