Rowena is niet aanwezig tijdens de nominatie

Rowena is niet aanwezig tijdens de nominatie

Rowena kreeg gisteren droevig nieuws te horen. Haar oom is overleden aan kanker. Rowena had een erg goede band met haar oom en zal vandaag dan ook niet aanwezig zijn tijdens de stemronde. Ze krijgt vandaag de mogelijkheid om afscheid te nemen. Natuurlijk mag Rowena wel stemmen.

En daarom zat ze vanmorgen al op tijd achter de computer. Ze typt een brief voor de stemming. We zien we lieve mede Utopianen, ik houd het kort maar krachtig op het beeldscherm staan. Veel verder komen we niet. Rowena stopt regelmatig met typen om even na te denken over haar tekst. Cemal komt ondertussen ook binnen en Rowena merkt op dat hij dit niet mag zien. Ze houdt haar handen voor het beeldscherm en gaat dan ook pas verder als hij weg is. Als ze klaar is leest ze de brief nog één keer aandachtig door. Daarna print ze hem uit. De bewoners komen haar één voor één sterkte wensen terwijl Rowena met de brief in haar hand door de loods loopt. Ze loopt richting Jessie en overhandigd de brief. Mijn stemmen licht ze toe. Aan wie geef je die vraagt Jessie. Aan jou antwoordt Rowena, want die moet jij aan Gert-Jan geven als hij wakker is. Je mag ‘m niet open maken. We wensen Rowena veel succes met dit moeilijke moment. Wel zijn we benieuwd op wie ze zal stemmen. Maar dat horen we vanmiddag pas…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *