Rowena ontvangt droevig nieuws per post

Rowena ontvangt droevig nieuws per post

Er is post gekomen voor Rowena, dit keer is het alleen niet zo leuk. In haar post staat namelijk een droevige mededeling…

Achter de computer neemt Rowena haar post door. Ze begint te lezen en niet veel later vertrekt haar gezicht. Tranen lopen over haar wangen. In de brief van haar familie staat dat haar oom vandaag is overleden aan kanker. Verschillende bewoners bieden haar steun. Ik had met hem de beste band, van iedereen in onze familie. Ze was ook als enige op zijn bruiloft aanwezig. Ook doet het Rowena pijn dat  niemand van zijn zieke toestand op de hoogte was. Niemand was er van op de hoogte dat hij leed aan deze verschrikkelijke ziekte. Typisch oom Bert, om dit aan niemand te vertellen voegt ze eraan toe. Verslagen blijft Rowena op haar bed zitten terwijl andere bewoners haar troosten. Ik kan het niet geloven zegt Rowena terwijl ze met haar handen, in haar haren zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Koos at 15:46

  Een abonnement op Utopia stelt dus helemaal niets voor. Krijg je vandaag een eMail dat je elite bent omdat je enthousiast meedoet , en daarom je stem drie keer telt. Een uurtje later wordt je voor de hele dag geblokkeerd, omdat je limiet om te reageren op de krant op is. Hoe contra!

  Dan zeggen ze dat je abonnement 24/7 telt, maar sinds vorige week kun je vanaf 23:00 uur tot de volgende ochtend 09:00 uur niet meer reageren op de krant.

  En dan niet te vergeten de vele streamlocks waarmee we doodgegooid worden.

  Dus alles met elkaar is dit abonnement een wassen neus.

  Moeten we nu met zijn allen ook maar eens landelijk een petitie organiseren? Net als een tijdje terug over de vermeende trap van Ivan naar een hond toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *