Gaat Romy vol op Cees stemmen?

Gaat Romy vol op Cees stemmen?

Morgen is er weer een stemronde in Utopia. En aangezien dat nog één dag duurt wordt er volop over gesproken door meerdere bewoners. We hebben een aantal van deze gesprekjes op een rij gezet.

Romy & Ruud
Romy gaat het gesprek aan met Ruud. Ze zegt tegen hem dat zij haar plan voor de stemming gaat veranderen. Wat dan vraagt Ruud nieuwsgierig. Romy antwoordt het nog niet precies te weten, wel weet zij dat ze het anders wil doen. Dit heeft zij ook besproken met Bas. Romy vindt één stem op Cees idioot. Als zij op Cees stemt, wil ze er vol voor gaan. Alle drie haar stemmen dus. Je kan dat doen ja reageert Ruud. Maar ik probeer hem hier in ieder geval te houden. Ja, schat antwoordt Romy. Maar hij blijft hier waarschijnlijk toch wel. Ruud zegt dat Romy daar niet te zeker van moet zijn. Dat is in het verleden wel eens anders gebleken.

Rowena, Romy, Bas & Ruud
Ruud en Rowena staan samen in de keuken. Ruud vertelt Rowena dat Romy van plan is al haar stemmen in te zetten op Cees. Romy krijgt hier lucht van en sluit zich aan bij het gesprek. Ik weet het anders ook niet zegt ze tegen de twee. Ik moet toch gewoon doen wat ik voel? Bas loopt ook de keuken in en sluit zich ook aan. Hij hoort dat Romy op Cees gaat stemmen. Ja, vol gaat ze! roept Ruud. Niet zo hard! roept Romy terug.  Rowena zegt dat Bas en Ruud haar aan het manipuleren zijn. Ja Dat doen die twee de hele tijd aldus Romy. En wijst vervolgens  Ruud en Bas aan. Bas ontkent dat, nee, helemaal niet. Als je zegt dat je op niemand wil en uiteindelijk toch alle drie… Romy onderbreekt hem. En herinnert Bas dat zij van plan was hem één stem te geven, maar dat zij dit samen hebben uitgesproken. Maar mijn mening is verandert legt ze uit, en dat is nu in het nadeel van Cees. Tussen dit gesprek door staat Cees even stil in de deuropening van de keuken. Hij luistert stiekem af. Wat hij meekrijgt van het gesprek is onduidelijk.

Rowena & Romy
Rowena vraagt aan Romy waarom zij haar stemmen niet verdeelt. Ja, sorry! Ik ga niet op mijn maatje stemmen! antwoordt Romy. Ze doelt op Rob. Rob is ook mijn maatje, maar ik heb het hem gisteren gewoon gezegd antwoordt Rowena. Rob had Rowena gevraagd wat ze van plan was. Ze heeft Rob eerlijk vertelt dat zijn tijd in Utopia volgens haar klaar is. Maar dat betekend niet dat ze hem niet mag of mocht. Maar vooral dat ze eerlijk tegen hem is. En dat is wat zij verwacht van Romy tegenover Cees.

Karin & Romy
Romy vertelt wat later aan Karin dat ze het spoor kwijt is. Ze weet niet wat ze met haar stemmen moet. Haar gevoel zegt ze alle drie aan Cees te geven, maar dit wordt niet geaccepteerd door de groep. Ik geef ook gewoon drie stemmen aan één iemand zegt Karin. Je moet toch gewoon eerlijk stemmen, schat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Jo at 08:27

  Jaloerse mensen zijn gevaarlijk en daar bedoel ik Romy mee ze begrijpt niet dat Cemal nu een wat oudere persoon nodig heeft met betrekking tot zijn vader.Ze zegt van Cemal te houden en dat het haar vriendje is nou iemand waar je van houd gun je het aller beste toch?

 2. gezondheid at 00:49

  Ja natuurlijk wilt romy 3 stemmen kees geven….omdat ze jaloers is….ze kan niet hebben cees een soort can maatje v cemal is…….dom wyf die romy….totaal geen tiegevoegde waarde voor utopia….

 3. Ina at 23:31

  Hoop dat romy op cees stemt. Cees is gemeen luisterd niet naar anderen.vind dat hij altijd gelijk heeft. En hoe hij vanavond karin behandelde is zo intens gemeen

 4. Farah at 20:27

  Romy geeft 2 aan Cees en eentje aan Rob.
  Vind het heel jammer dat Vic vol op Rob gaat stemmen.
  Dat hij genomineerd wordt en misschien naar huis gaat oké…denk niet dat hij haar stemmen daarvoor
  nodig heeft. Ik vind het een beetje tegenstrijdig….Alleen maar liefde , maar maatje je krijgt 3 stemmen omdat ik je gevoel niet meer voor je kan dragen. Hier krijgt ze spijt van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *