Cees vindt de groep triest

Cees vindt de groep triest

Na het centraal besloot Cees op Cemal af te stappen. Cees is namelijk erg blij met zijn mede bewoner en liet hem dat weten ook. Maar over de rest denkt hij niet echt positief.

Je was echt de enige! zegt Cees tegen Cemal. Ik heb respect voor je, dat weet je antwoordt Cemal. Cees doelt op Cemal zijn compliment tijdens het centraal. Cemal prijst Cees om zijn oplettendheid. Dat hij vanaf het moment dat hij in Utopia zit de andere inwoners aanspreekt op vieze kopjes, rommel en andere huishoudelijke verantwoordelijkheden. Zag je de rest reageert Cees, niemand. Ook laat Cees weten het  verbazingwekkend te vinden dat er niemand anders reageerde op de opmerking van Cemal.  Ze lachen me nog steeds uit. De hele groep gaat hij verder. En laat weten de groep triest te vinden. Cemal zegt tegen Cees dat hij zich niet druk moet maken, omdat iedereen nu heeft gehoord dat Cees volgens hem waardering verdient. Cees wil nog iets anders van Cemal weten. Ik hoorde dat Romy misschien op mij wilde gaan stemmen… Ik praat niet met Romy over de stemmingen antwoordt Cemal zonder er verder echt op in te gaan. Cees merkt op dat hij dat niet kan geloven. Cees denkt ook dat hij het wel weet. Cemal zegt klaar te zijn met de stemming. Hij wil het er niet meer over hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Linda at 17:47

    Dat kees van orde houd is goed en net heid een uurtje een rommeltje prima maar wel rotzooi opruimen als ik lang in een rotzooi zou moeten zitten zou ik ook gek worden . Maar steeds zeuren er over vind ik niet echt leuk te zien wat kees doet hij moet juist genieten dat hij in utopia zit . En doen wat hij graag wild ze hart achterna gaan . Als hij de mevrouw leuk vind waarmee die soms wild samen koken moet die beseffen dat een zeurende man niet echt aantrekkelijk is . Voor opruimen moet je samen zijn vooral als je met 15 man daar bent moet dat kunnen toch iedereen gelijk houden en respect hebben voor elkaar . Ik weet niet wat ik van Romy moet denken soms denk ik dat ze gek is op rund want vanaf die moment dat hij er is doet ze beetje raar na jamal . Afstand nemend . En of rob na huis moet ik weet het niet ik zie hem vaak slapen dan werken en slapen kun je thuis ook . Betreft de kippen die los lopen op mij God als ik daar was geweest had ik het geen moment vol gehouden kippen horen in een ren niet in het huis . Te lopen en dat ene meisje die afwild vallen ik geef je een tip eet smorgens komkommer .drink water maar ook water met citroen schijf werk super laat zoveel fris dranken en koffie en snacks staan en pasta ’s friet maar eet juist echtpaar gezond als je niet zo bent van sporten fiets dan uurtje of half uurtje rondje om utopia half uurtje touw springen zwemmen lopen dat heeft allemaal bij mij geholpen ik woog na de 1e zwangerschap 75 kilo en toen ik begonnen was met afvallen nog maar 52 kilo in 6 maanden tijd . En stoor je niet aan andere je bent hoe je bent kunnen ze dat niet aan zien draaien ze zich maar lekker om de trainer die je komt trainen is wel goed maar ook wel te streng voor je .kijkt hij alleen na sporten of ook na maaltijden ? Sport hij zelf 24 uur op de dag ?? Daar zijn wij niet bij . Sporten is toch ook niet alles . Do ik weet niet wat ik in je moet zien je bent niet verkeert of slecht of brutaal maar kom op voor je zelf als ik zou zien merken horen dat mensen zo over mij zouden doen hoe ze over jou doen had ik weer woord gegeven.. denk aan je zelf en dan komt het goed maar bas die was toch niet hetero?? Of zie ik dat verkeert maar ja als ze maar gelukkig zijn en rund beetje raar pers is dat en iedereen weet dat die in de nacht het voor de nep doet zo gek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *