Het centraal van 13 juni

Het centraal van 13 juni

Het is maandag en dat betekend dat de bewoners weer centraal gaan. Hier lees je alle besproken punten van 13 juni terug.

Opening centraal
Jessie neemt het woord en begint over de financiën. Volgens hem gaat het de goede kant op. Er komt meer in dan dat er uit gaat. Verder adresseert jok ook de frustratie van een aantal bewoners die niet blij zijn met fase twee. Om persoonlijke doelen mogelijk te maken, moet de financiën op orde zijn voegt hij eraan toe.

Bedankje van Victoria
Victoria wilde voordat de vergadering begon even iedereen die haar heeft geschreven, bedanken. Ook Jessie wil de mensen die hem geschreven hebben, bedanken. Ik ga proberen is terug te schrijven grapt hij. De groept lacht.

Utopia markt
De verkoop zit op 18% Ramona van de markt commissie ziet dit als een goed teken. En vertelt over de verschillende promoties die nog komen gaan om de markt nog succesvoller te maken. Ook Jessie heeft een aantal nieuwe ideeën over de markt. Hij wil graag een thema rond de markt. Ik vind het zinloos! roept Ruud. Dan blijf jij toch lekker in bed liggen reageert Jessie.

Aankomende evenementen
Gert-Jan bespreekt de aankomende evenementen met de rest van de bewoners. Vooral het benefiet diner van Levi raakt hem zo vertelt hij. Vooral om dat hij zijn eigen kinderen heel erg mist. Hij hoopt dat er veel geld opgehaald wordt voor Levi. Gert-Jan zou graag na het succes van Cartopia, Motopia gaan realiseren. Motorfietsen in plaats van auto’s. Maar dan zullen de dieren toch even de stal in moeten grapt hij tegen Ruud.

Toevoeging Utopia inside
Cees wil graag ingaan op het gesprek dat kijkers en fans van Utopia niet al hun diensten kennen. Hij dacht dat Gert-Jan wellicht Utopia Inside hiervoor kan gebruiken. Gert-Jan vindt dit een goed idee.

Merchandise
Karin begint over de merchandise. Er komen stickers en de vlaggetjes zijn ook onderweg. Ook moeten er nog een aantal dingen bestelt worden die Karin en Ramona vlak na dit centraal samen gaan bestellen. Ruud heeft een toevoeging, Hij vindt dat de shirts persoonlijk gemaakt moeten worden. En vindt het een gek idee dat men alleen kan kiezen uit shirts die de bewoners hebben bedacht. Hij wil op de markt shirts persoonlijk drukken. Maar dat is niet bij te houden reageert Rowena op zijn idee. Ramona is niet heel enthousiast maar ziet wel iets in het idee. 

Actie Levi
Benjamin vertelt wat over Levi zijn ziekte, wat het met zijn ouders en omgeving doet en de ellende die zij tot nu toe hebben meegemaakt. Zaterdag vindt het benefietconcert plaats.

Free a Girl
Rowena wil zich afsluiten van de samenleving. Ze wil zich volledig richten op haar taak voor Free a Girl. En zegt constant in conflicten te komen met andere over vieze kopjes en daar heeft zij geen zin meer in. Ze heeft het liever over de actie om geld op te halen voor Free a Girl. En heeft het plan om met Ramona een flink stuk te gaan roeien ter promotie voor Free a Girl.

Stop Pesten NU
Na de actie van Ramona en Do voor Stop Pesten NU had Rowena het idee om een nummer te schrijven voor de stichting. Ze wil graag de bestaande studio volledig of deels isoleren. Zo kan er professioneler opgenomen worden en kunnen ook bewoners als Romy en Ramona hun liedjes professioneler opnemen. 

Kapsalon van Gina
Gina begin haar praatje met iets leuks, er geldt vijfentwintig procent korting in haar kapsalon. Ook vertelt ze dat de bewoners de borstels, stijltangen, en alle spullen, niet mogen gebruiken. Ook is ze niet te spreken over hoe Le Luifel behandelt wordt. Er ligt vaak troep en soms laat men de deur open staan. Ze wil daarom dat de bewoners meer zorg dragen over friet tent.

Grote schoonmaak & einde centraal
Jessie deelt mede dat na het centraal de grote schoonmaak op de planning staat. Hij heeft iedere bewoner op een andere taak gezet. Ook de tuin hoort hierbij. Een aantal bewoners staan niet op de planning door andere verplichtingen zoals Rob die zich de hele dag gaat inzetten Levi en de bijbehorende actie. Jessie sluit het centraal vervolgens af door te zeggen dat morgen de stemming is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Koos at 11:47

    Wat een frustratie bij Ramona. Omdat Bas niet verliefd is op haar, brandt ze hem af bij anderen. En ze houdt niet van manipuleren. En wat doet ze zelf? Juist manipuleren. Jammer dat de kijkers geen invloed hebben door het huidige stemsysteem. Alleen een publieksstem, meer zit er niet in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *