De bewoners ontvangen een bijzondere en emotionele email

De bewoners ontvangen een bijzondere en emotionele email

Merel en Franny zitten achter de computer wanneer er een e-mail binnenkomt. Lieve bewoners, leest de vrouwelijke bewoonster voor. Ik schrijf deze mail niet voor mezelf, maar voor een kennis van mij. Ze is een vrouw die ernstig ziek is en een bucketlist heeft gemaakt met dingen die ze graag nog zou willen doen. Er staat dat ze heel graag een bezoek wil brengen aan Utopia 2, waarop ik de stoute schoenen heb aangetrokken en jullie deze e-mail heb gestuurd. Ik hoop dat jullie haar in het zonnetje kunnen zetten. De vrouwelijke bewoonster zucht. Ik heb helemaal kippenvel. Franny knikt. Daar gaan we zeker wat mee doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *