Christel praat met Jens over zijn teddybeer

Christel praat met Jens over zijn teddybeer

Christel en Jens zitten in het huisje wanneer de Christel over Teddy begint. Ik had helemaal gemist dat je zo verdrietig was geworden omdat je knuffeltje in het water was gegooid zegt Christel. Merel en Brenda hebben ook een knuffel meegenomen maar ik vroeg me af wat Teddy voor jou inhoudt? Jens legt uit dat hij niet zozeer een emotionele band met het knuffeltje heeft maar het een van de weinige dingen is die hij van thuis heeft meegenomen. Daarbij was het Jessie die ‘m in het water gooide, waarmee een stukje vertrouwen brak voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat hij kan relativeren dat het om een teddybeer gaat maar het hem wel raakte wegens de emotionele waarde die aan de beer vastzit. Het zit ‘m meer in de liefde, het vertrouwen en de warmte wat in hem zit. Christel snapt hem heel goed en laat weten dat hij niet de enige is die dat heeft. Het leek mij leuk om het op doek te gaan zetten gaat Christel verder. Jens begint te lachen. Het gevoel van Teddy? Christel knikt en zegt dat hij niet zozeer de beer hoeft te tekenen, maar het om de emotie gaat. Gaaf antwoordt Jens waarop hij direct aan de slag gaat. Ben jij ook benieuwd naar het schilderij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *