Shelley vraagt zich af of de ruzie tussen Timothy en Gerrit is uitgesproken en gaat op onderzoek uit

Shelley vraagt zich af of de ruzie tussen Timothy en Gerrit is uitgesproken en gaat op onderzoek uit

Zojuist hebben Timothy en Gerrit een lang gesprek gehad nadat Shelley de twee mannelijke bewoners bij elkaar had gebracht. Nu de conversatie is afgelopen, wil de vrouwelijke bewoonster peilen hoe het is verlopen. Hoe is het gegaan? Best friends forever?, vraagt Shelley wanneer ze bij Timothy aanklopt. De mannelijke bewoner vertelt dat ze weer met elkaar door een deur kunnen. We hebben aangegeven wat we van elkaar niet leuk vinden en onze grenzen aangegeven. Het was prima. Vervolgens loopt de vrouwelijke bewoonster naar Gerrit toe. En hoe was het? Gerrit haalt zijn schouders op. Precies wat ik ervan verwacht had, zegt hij. De mannelijke bewoner legt uit dat Timothy niks toegeeft en alles wel prima vindt. Het ging lang over Jessie. Gerrit legt uit dat ze verschillen in visie. We hebben het uitgesproken en hebben allebei ons zegje kunnen doen, maar er is geen oplossing gekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *