Jessie heeft een cadeau voor Adriaan

Jessie heeft een cadeau voor Adriaan

Vanmiddag is er een leuke e-mail voor Adriaan binnengekomen. In de e-mail, gestuurd door een Utopia 2 fan, stond beschreven dat deze persoon heel graag een vegan taart van Adriaan wilde kopen voor haar verjaardag. Dit wilde Adriaan graag voor een medevegan doen en zo was Adriaans Ambachtelijke Bakkerij geopend. Al snel ging de mannelijke bewoner aan de slag met zijn eerste opdracht als bakker. Ondertussen komt er nog een e-mail binnen, met een verzoek voor een vegan taart van een andere fan. Jessie is zo trots op zijn vegan vriend, dat hij besluit om hem een mooi cadeau te geven. Even later loopt Jessie over het terrein met een schort, waarop staat: Adriaans Ambachtelijke Bakkerij. Hij loopt naar de caravan toe, waar Adriaan aan het bakken is. Jessie geeft het cadeau en Adriaan is superblij. Hij bedankt Jessie voor de mooie schort. Hij doet de schort direct om en de mannelijke bewoner gaat verder met het bakken van de taarten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *