Franny is erg blij met de post die zij ontvangt

Franny is erg blij met de post die zij ontvangt

Wanneer Timothy en Franny afgelopen avond samen op bed liggen, komt Brenda binnen met leuk nieuws voor de vrouwelijke bewoonster. Franny krijgt post van haar achterban en ze lijkt duidelijk blij te zijn met dit nieuws. Komt dat even goed uit, zegt Franny terwijl ze haar post opent. Met een glimlach op haar gezicht leest ze haar brieven. Tussen het lezen door vertelt Franny aan Timothy wat er in haar post staat. Nadat Franny klaar is met lezen, laat ze de brieven lezen aan de mannelijke bewoner. Wat zal in de brieven geschreven staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *