Er komen gasten voor eten op woensdag

Er komen gasten voor eten op woensdag

Afgelopen avond organiseerde de bewoners ‘eten op woensdag’. De gasten nemen plaats in het huisje van Christel en Hiske en lijken van het eten te genieten. Christel en Hiske doen hun best om de gasten te vermaken en het ziet ernaar uit dat dit hen goed lukt.  Na het eten worden de gasten zelfs nog getrakteerd op een privé optreden van niemand minder dan Lotus. De gasten klappen voor haar en het lijkt Lotus goed te doen om zoveel positieve reacties te ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *