Gerrit gaat op de foto, iemand heeft een bestelling geplaatst voor polaroids

Gerrit gaat op de foto, iemand heeft een bestelling geplaatst voor polaroids

Gerrit haalt Jens en Jessie samen en hij vraagt hen om naar de Mongoolse tent toe te komen. Kennelijk heeft iemand 50 pollariods van Gerrit besteld en zijn vrienden helpen hem graag met de ‘fototshoot’. Gerrit heeft zijn bokskleding aangetrokken en hij poseert voor de foto’s. Vijftig foto’s zijn een hele hoop, maar hier lijkt Gerrit geen problemen mee te hebben. Terwijl Jessie de foto’s aan het maken is, legt Jens alle foto’s klaar. Ze zijn wel echt heel leuk, zegt Gerrit trots.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *