Adriaan zijn bakkerij is nu al een succes

Adriaan zijn bakkerij is nu al een succes

Vanaf heden geopend. De trots van Utopia 2. Adriaans ambachtelijke bakkerij! Gisteren opende Adriaan vol blijdschap zijn eigen vegan bakkerij in Utopia 2. Vanochtend kijkt hij in de mailbox en ziet hij tot grote verbazing dat er tientallen bestellingen zijn binnengekomen. 7 appeltaarten, 4 bosvruchtentaarten en 54 broden, vertelt hij Jessie. Ondanks zijn blijdschap slaat de paniek ook wel een beetje toe bij Adriaan, want hoe gaat hij dit allemaal in zijn eentje bakken? Samen met de mannelijke bewoner bedenkt hij een plan om dit allemaal zo snel mogelijk af te krijgen. Hij bindt zijn bakschort om en gaat aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *