Brenda kiest voor haar familie en roept daarom alle bewoners bij elkaar

Brenda kiest voor haar familie en roept daarom alle bewoners bij elkaar

Brenda roept de groep bij elkaar. Ze wil hen iets mededelen, iets wat ze heeft opgeschreven op een stuk papier. Ik ga het proberen zonder te janken, vertelt ze. Ze start met een kleine flashback en vertelt hoe ze Utopia 2 binnen kwam. Mijn doelen zijn nog niet 100% bereikt, maar zoals jullie weten is mijn lieve opa eergisteren overleden, vertelt ze met de tranen in haar ogen. Ze gaat verder dat haar familie voor haar op nummer 1 staat. Daarom ga ik jullie verlaten. Ik ga binnen nu en een uur naar huis, snikt ze. Ze sluit af met enorm lieve woorden voor haar mede bewoners en wil hen bedanken voor een prachtige tijd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Dre at 19:31

    mirian je bent niet lekker. Ze wist toen niet dat der opa zou gaan. Hoop dat er iets ergs in jou familie gebeurt dan jank je wel anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *