Brenda neemt afscheid en verlaat Utopia 2

Brenda neemt afscheid en verlaat Utopia 2

Brenda heeft aan de bewoners laten weten dat ze Utopia 2 gaat verlaten. Als ze haar spullen heeft ingepakt en afscheid heeft genomen van haar huisje, is het tijd om haar laatste momenten met de bewoners door te brengen. Ze loopt het laatste rondje over het terrein met haar vrienden Merel en Brandon en vraagt hen of ze er alsjeblieft voor elkaar willen blijven zijn. Ja, tuurlijk,  antwoordt Merel snikkend. Even later verzameld iedereen zich bij de poort en is het tijd om van iedereen voor de laatste keer afscheid te nemen. Merel pakt de polly erbij, zodat er nog wat foto’s samen met Brenda gemaakt kunnen worden. Ze geeft iedereen een dikke knuffel en zegt tegen Merel en Brandon dat ze van hen houdt. Samen met haar kist loopt ze door de poort heen en verlaat ze Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *