Merel is erg verdrietig na het vertrek van Brenda

Merel is erg verdrietig na het vertrek van Brenda

Brenda heeft zojuist Utopia 2 verlaten en hier heeft Merel het best moeilijk mee. Ze is haar beste vriendin in de mini samenleving kwijt en kon haar tranen niet bedwingen tijdens het afscheid. Als Jessie in de werkplaats bezig is, ziet hij Merel staan en besluit hij aan haar te vragen hoe het met haar gaat. Verdrietig laat de vrouwelijke bewoonster weten dat ze het moeilijk heeft. Jessie laat haar weten dat hij begrijpt hoe zij zich voelt en dat alles uiteindelijk goed komt. Het voelt voor Merel alsof ze nu niemand meer heeft in de mini samenleving, maar Jessie laat weten dat hij er voor haar zal zijn. Je hebt mij, zegt hij met een glimlach.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *