Lotus is hard aan het werk om haar droom te verwezenlijken

Lotus is hard aan het werk om haar droom te verwezenlijken

Toen Lotus in Utopia 2 kwam, was het haar droom om een boomhut te bouwen. Nu, een aantal maanden later, zijn Lotus en Mike hard aan deze droom aan het bouwen. Inmiddels staat de boomhut al bijna en daarom komt Rob het terrein op om de boomhut constructie te bekijken. Hij is heel positief, maar heeft nog wat tips voor Mike om de boomhut nog te verbeteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *