Merel ontvangt een email en haar dag kan niet meer stuk

Merel ontvangt een email en haar dag kan niet meer stuk

Na het vertrek van Brenda probeert Merel er weer bovenop te komen. De vrouwelijke bewoonster heeft in tranen buiten gestaan toen Brenda, haar mededeling heeft gedaan om Utopia 2 te verlaten voor haar familie. Nu zit Merel weer achter de computer om haar e-mails te controleren.  Wanneer ze haar e-mail opent reageert ze verbaasd. Nee! Oh mijn God. Dit is zo f*cking lauw! zegt ze hardop. Ze print het e-mailtje uit en rent vol blijdschap naar de anderen toe. Zodra ze bij Hiske en Christel is aangekomen, lopen de tranen over haar wangen. Merel lijkt zo blij te zijn dat ze emotioneel wordt. Hiske leest vervolgens het e-mailtje hardop voor en nu wordt het duidelijk dat het gaat over een spreker die langs wil komen om ‘seksueel misbruik’ bespreekbaar te maken. Merel legt uit dat ze in tranen is, omdat ze al heel lang bezig was om een goede spreker te vinden en eindelijk is het haar gelukt. Ze wil graag dat alle bewoners aanwezig zijn en haar merchandise ‘WRTW-kleding’ gaat dragen. Dit staat voor ‘Who run the world’. Ik ben echt heel blij, eindigt Merel. Wanneer ze weg loopt zegt ze hardop dat ze gelijk alle kleding gaat drukken en alles gaat regelen om dit tot in de puntjes te verzorgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *