Shelley heeft geweldig nieuws

Shelley heeft geweldig nieuws

Gisteren is het fanstore event online geplaatst, waar 50 kaarten voor beschikbaar waren. Als Shelley vandaag achter de computer zit, ziet ze tot haar verbazing dat alle kaarten al zijn uitverkocht! Oh wat vet! Wat geweldig!, roept ze blij. Shelley is supertrots en kan niet wachten om het goede nieuws met iedereen te delen. Ze heeft een lach van oor tot oor en beseft dat ze hard aan het werk moet om de silo helemaal netjes te krijgen voor alle bezoekers die zondag aanwezig zullen zijn. Shelley roept alle bewoners bij elkaar voor een spoedvergadering. Bedankt dat jullie er zijn, begint Shelley tegen de bewoners. Ze vertelt het goede nieuws en de bewoners zijn allemaal super enthousiast. Hiske neemt de leiding tijdens het gesprek en vertelt dat de bewoners goed moeten samenwerken om een top event neer te zetten. Er wordt besproken dat het belangrijk is dat er genoeg voorraad is en Adriaan stelt voor om taarten te bakken. Het ziet ernaar uit dat dit goede nieuws de bewoners enorm motiveert om samen te werken. Er worden ideeën bedacht en gebrainstormd om dit event tot een groot succes te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *