Shelley en Lotus ontvangen een leuke mail van Carlos Lens

Shelley en Lotus ontvangen een leuke mail van Carlos Lens

Shelley zit achter de laptop wanneer haar oog op een e-mail valt. Oké, Lotus, zegt de vrouwelijke bewoonster lachend. Ik heb heel leuk nieuws. Snel komt de vrouwelijke bewoonster bij de computer staan om het bericht te lezen. Dag Lotus, Carlos komt op donderdag 14 februari rond 12.00 naar Utopia 2 om jullie een training te geven. De training is gericht op billen en hij zal ook een exemplaar van zijn billenboek meenemen. De vrouwelijke bewoonster begint meteen te juichen. Geweldig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *