Nu Brenda Utopia 2 verlaten heeft zijn de bewoners aan het speculeren over BMB

Nu Brenda Utopia 2 verlaten heeft zijn de bewoners aan het speculeren over BMB

Jens, Jessie, Merel, Lotus, Shelley en Hiske staan in de silo wanneer de BMB ter sprake komt. Nu Brenda weg is, valt de ‘B’ weg, zegt Merel.”Daarom gaan we er niet meer mee door. Jens lacht en vraagt zich af of Shelley niet de BMB op zich zou willen nemen. De vrouwelijke bewoonster schudt haar hoofd en legt uit dat ze druk bezig is. En jij Lotus?, vraagt de nieuwkomer. Lotus denkt na. Ik zou het kunnen, als het moet. Jens knikt en speelt de vraag vervolgens door aan Hiske. Kan ik dan in mijn eigen bed blijven slapen?, zegt ze. Maar anders wil ik het wel doen. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat ze niet wil dat ze er geheel verantwoordelijk voor wordt, maar wel graag wil helpen. Desnoods kunnen wij het toch samen doen?, stelt ze voor aan Lotus. Lotus knikt. Ja, prima

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *