Shelley, Adriaan en Jens speculeren over de komst van een nieuwe bewoner

Shelley, Adriaan en Jens speculeren over de komst van een nieuwe bewoner

Vandaag heeft Brenda mini samenleving Utopia 2 verlaten, wat betekent dat er een plekje vrij is gekomen voor een nieuwe bewoner. Shelley, Adriaan en Jens zijn allemaal benieuwd en bespreken met elkaar wanneer de nieuwe bewoner Utopia 2 zal betreden en wat voor een persoon dit zal zijn. Adriaan en Jens spreken vast af dat ze de aankomende dagen ervoor zullen zorgen dat ze er goed uit zien, zodat ze er goed uitzien als de nieuwe Utopiaan binnenkomt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *