Jens wil zijn mede bewoners laten geloven dat er iets speelt tussen hem en Merel

Jens wil zijn mede bewoners laten geloven dat er iets speelt tussen hem en Merel

Jens en Adriaan staan in de caravan wanneer Adriaan over Merel begint. Vind je haar echt leuk? vraagt hij. Jens legt uit dat hij haar echt een chille chick vindt. Ze heeft wel een gebruiksaanwijzing, maar ze is wel oké benadrukt hij. Adriaan lacht en zegt dat hij de vraag ontwijkt. Oké, ik vind haar wel echt leuk zegt Jens. Punt. En zegt er wel bij dat hij denkt dat ze elkaar eerst beter moeten leren kennen voor ze naar elkaar toe kunnen groeien. Wat later komt Merel de keuken in lopen. Hé, we hadden het net over je zegt Jens vrolijk. En vertelt vervolgens dat iedereen praatte over het feit dat ze samen aan de rand van de vijver hadden gezeten. Het lijkt mij dan ook leuk om dit op dagelijkse basis te doen. Merel lacht, wil je zo graag met mij gezien worden? Jens legt uit dat ze het moeten doen om de anderen helemaal gek te maken. Terwijl er niks is. Dat is toch grappig? Merel lijkt wel iets in zijn voorstel te zien. Dan moeten we het eigenlijk altijd op hetzelfde tijdstip doen voegt ze eraan toe. Kan het volgens jullie iets worden tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *