Maikel maakt zijn keuze bekend, welke genomineerde moet Utopia 2 verlaten?

Maikel maakt zijn keuze bekend, welke genomineerde moet Utopia 2 verlaten?

Maikel heeft gisteren te horen gekregen dat hij mag blijven in Utopia 2. Vandaag heeft hij de taak om te kiezen wie van de genomineerden hij naar huis stuurt. De bewoners verzamelen zich in de silo, waar Maikel het verlossende woord geeft. Genomineerden Christel, Jens, Mylène en Kaylee wachten in spanning af. Het was een moeilijke keuze. Het is een moeilijke bank, want ik kan met iedereen goed praten begint Maikel. En besluit met Kaylee te beginnen. Ik vind dat je nog veel meer in je mars heb en dit moet je laten zien. Daarom besluit hij dat Kaylee mag blijven. Hierna vervolgt Maikel zijn verhaal met Jens. Jij was degene die ik zou wegsturen, dat zat in mijn hoofd. Uiteindelijk hebben we goede sessies gehad maar ik vind wel dat je wat met je slimheid moet gaan doen. Dit moet je laten zien gaat hij verder. Toch besluit Maikel dat Jens mag blijven. Jens lijkt duidelijk blij te zijn met de keuze van Maikel.

Mylène en Christel gaan daarna naast elkaar zitten. Mylène je zit hier tweeënhalve maand. Je moet echt voor je doel gaan. Je wil te veel dingen op je vork nemen. Je moet je op een ding gaan focussen begint Maikel tegen Mylène, daarna vervolgt hij zijn verhaal over Christel. Ik vind dat je stilstaat in je ontwikkeling. Ik weet niet of jij je nog meer kan ontwikkelen hier. En geeft aan het een lastige keuze te vinden. Maikel besluit Christel naar huis te sturen omdat Mylène zich nog meer kan ontwikkelen in Utopia 2. Christel lijkt het te accepteren maar Hiske is ontroostbaar. De twee vriendinnen vliegen elkaar in de armen en huilen samen. Ook de andere bewoners zeggen gedag tegen Christel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Aggie at 15:00

    Hij heeft zich laten manupileren . De jongeren gaan echt niets doen daar hoor en hij ook niet .hele domme beslissing .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *