Kaylee voelt de spanning en heeft het idee dat ze mogelijk naar huis moet

Kaylee voelt de spanning en heeft het idee dat ze mogelijk naar huis moet

Hiske staat op deze nieuwe dag in de keuken macarons te maken als Kaylee aan komt lopen. Hiske vraagt hoe het met Kaylee gaat. Ze geeft aan dat ze het heel spannend vindt en dat ze vannacht slecht geslapen heeft. Maar je had er toch een goed gevoel over vraagt Hiske dan. Kaylee laat weten dat dit in het begin wel zo was maar dat het met de dag minder werd. Ze zegt dan dat ze afgelopen avond nog met Maikel gesproken heeft en dat ze haar best heeft gedaan om hem te overtuigen. Uiteindelijk is de keuze aan hem benadrukt ze. Hiske voelt de spanning en wenst Kaylee het beste. Denken jullie dat Kaylee in Utopia 2 mag blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *