Oud Utopia bewoners Laura en Charlotte hebben hun eerste nacht overleefd

Oud Utopia bewoners Laura en Charlotte hebben hun eerste nacht overleefd

Gisteren in de middag zijn oud Utopia bewoners Charlotte en Laura de mini samenleving in gekomen, om hun vierjarig jubileum te vieren. De twee dames willen dit graag vieren in Utopia, omdat hier alles is begonnen voor hen. Billy was door het dolle heen om haar vriendinnetjes weer te zien. Deze morgen zijn ze uiteraard wakker geworden, maar dit was toch wel een beetje vreemd voor beide dames. Heb je een beetje lekker geslapen? vraagt Billy nieuwsgierig maar zowel Laura als Charlotte geven aan heerlijk te hebben geslapen. Ik was zo moe, ik sliep gelijk vertelt Charlotte die zich nog even uitrekt. Laura heeft aangegeven zenuwachtig te zijn voor vandaag, omdat zij van plan is haar vriendin Charlotte ten huwelijk te vragen. Hoe zal Charlotte hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *