De groep heeft weinig zin om het weiland op te ruimen

De groep heeft weinig zin om het weiland op te ruimen

De bewoners hebben gisteren per brief te horen gekregen dat zij voor maandag 09:00 uur het weiland, Baas beach, de gym en het zwembad moeten opruimen, zodat dit gedeelte van Utopia natuur kan worden. Dit betekent dat de bewoners hard aan de slag moeten maar de planning lijkt nog niet helemaal duidelijk voor iedereen. Jongens, ik weet dat het vervelend is omdat we vandaag ook een evenement hebben maar het weiland moet schoon, alles moet strak zegt Romy duidelijk tegen de hele groep. En probeert vervolgens een planning te maken met de groep maar de groep lijkt hier maar weinig zin in te hebben. Billy komt met het idee de groep in tweeën te delen, de ene helft van de groep bereidt zich voor op het evenement, de andere groep maakt het weiland schoon. Zal iedereen zich aan de planning houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *