Lotus wil geen rondemiss meer zijn tijdens het boksgala

Lotus wil geen rondemiss meer zijn tijdens het boksgala

Jessie, Hiske, Jens en Gerrit houden op deze nieuwe dag een bv vergadering in de caravan. Er moeten nog wat zaken geregeld te worden voor de aankomende evenementen en de bewoners bespreken dit dan ook met elkaar. Zo heeft Lotus bijvoorbeeld aangegeven geen rondemiss meer te willen zijn tijdens het boksgala. Jessie laat weten dat hij het erg vervelend vindt dat Lotus dit zo last minute heeft laten weten maar heeft gelukkig wel al een vervanger geregeld. Ten slotte bespreken de bewoners wat praktische zaken zoals de drankinkoop, de vip-tafels en de tenten die neergezet moeten worden. Het was een korte maar productieve vergadering. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:45

    Wat kunnen mensen toch verschillen.Ik vind dat ze groot gelijk heeft ze wordt afgebrand op Utopia nieuws dan zou ik het ook niet doen.Ze is altijd bezig Mike en Lotus zijn altijd bezig harde werkers zo moesten er meer in Utopia zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *