Jessie vindt Lotus hypocriet, het is haar eigen schuld dat niemand haar vertrouwt

Jessie vindt Lotus hypocriet, het is haar eigen schuld dat niemand haar vertrouwt

Jessie is weggelopen van de vergadering waarna Adriaan hem achterna is gelopen. Een paar mensen weten waar het over gaat en die begrijpen het zegt Jessie. Wat zij heeft gedaan, is veel te ver gegaan benadrukt hij. En vertelt dat Lotus zijn post heeft gelezen en het een aantal keer tegen hem heeft gebruikt. Ik vind dat ik er goed mee om ben gegaan, want ik ben netjes en kalm gebleven voegt hij eraan toe. Volgens hem is Lotus hypocriet en zegt dingen waar ze zich zelf niet aan houdt. Ze moet eens bij haarzelf beginnen. Adriaan is het met hem eens. Wat later komt Merel bij de mannen staan. Ik begrijp precies wat je bedoelt begint ze. Adriaan knikt en legt uit dat het niet de bedoeling is dat mensen andermans post lezen. Ik zou je vertellen dat ze dat met zijn vieren hebben gedaan gaat Merel verder. Jessie knikt en geeft aan dat hij al zo’n vermoeden had. Ik vind het vreselijk dat dit gebeurd is. Het is Lotus haar eigen schuld dat mensen haar niet vertrouwen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 13:27

    En dat is ze ook. Zo vindt ze het ook prachtig, om Mike tegen Jessie op te zetten. Dat kind is niet helemaal bij, maar dit zal wel met haar drugs verleden te maken hebben vermoed ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *