Oud bewoner Mark stond aan het hek

Oud bewoner Mark stond aan het hek

Tijd voor wat leuker nieuws. Er is namelijk een oud bewoner aan de poort geweest. Niemand minder dan Mark kwam langs voor Gina. Gina rent dan ook richting de poort en wordt vergezelt door haar mede bewoners. Mark is goed te zien, hij heeft een ladder meegenomen en tegen het hek gezet. Gina is vanzelfsprekend blij dat ze haar vriend kan zien en laat weten dat hij er goed uit ziet. Dan valt ze stil, ze is zo blij om hem weer even te zien. Maar de andere bewoners hebben genoeg vragen voor hem, aangezien hij zelf ook in Utopia heeft gezeten. Dan tovert hij een klein cadeautje voor Gina tevoorschijn. Terwijl hij dit aan haar geeft, vertelt hij hoe trots op Gina is. Hij vindt dat ze het heel goed doet en hij zegt dat hij haar mist. Mark geeft vervolgens een cadeautje aan zijn geliefde. Gina maakt deze snel open en er blijkt een ketting in te zitten die ze enthousiast om doet. En dan is het tijd voor afscheid. Mark vertelt dan aan Gina dat hij van haar houdt. Gina antwoordt dat zij ook heel veel van hem houdt. Met een grote glimlach loopt Gina vervolgens terug naar de loods. Aan het korte bezoek is een einde gekomen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *