Billy biedt haar excuses aan na de ruzie met Romy

Billy biedt haar excuses aan na de ruzie met Romy

Billy en Romy hebben ruzie gehad over hetgeen wat er met Jessie gebeurd is. Billy heeft heel duidelijk laten merken dat ze Romy totaal niet geloofd. Volgens haar moet er meer gebeurd zijn. Romy ontkent dat op haar beurt maar wordt door velen bewoners niet gelooft. Enfin, het is nu wat later en Billy besluit het gesprek met Romy aan te gaan. En benadrukt dat ze voornamelijk boos is op Jessie. Ik ben het met je eens dat Jessie de schuldige is. Daarna wil Romy haar kant van het verhaal vertellen. Maar nog voor ze dit kan doen geeft Billy haar een dikke knuffel. Dan begint Romy te alsnog te vertellen. Stap voor stap, alles wat er gebeurd is. Ook geeft Romy toe dat ze niet helemaal helder meer was door de drank. Maar ik weet echt zeker dat ik Jessie niet op zijn mond heb gekust. Billy reageert na deze uitleg dat ze haar gelooft. De twee geven elkaar nogmaals een knuffel en gaan weer uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *