Billy gelooft niet dat er iets is voorgevallen tussen Jessie en Romy

Billy gelooft niet dat er iets is voorgevallen tussen Jessie en Romy

Drama in Utopia, we schreven eerder al over Jessie die vreemd is gegaan met Romy. En daar is een ruzie over ontstaan. Billy gelooft er namelijk niets van dat er niets is voorgevallen tussen Jessie en Romy en maakt dat haar dan ook goed duidelijk. Romy blijft ontkennen dat er echt gezoend zou zijn. Maar daar neemt Billy geen genoegen mee. Jullie hebben wel gezoend schreeuwt ze. Ik ken je zeven weken, hoe kan ik je dan geloven? Ik geloof je echt niet! Romy laat weten dat ze 100% zeker weet dat ze niet met Jessie gezoend heeft. Ik zweer het op alles! Ik weet toch zelf wel wat ik gedaan heb! Ik heb zijn motherf*cking lippen niet aangeraakt! Boos loopt ze daarna weg en gaat huilend bij Rowena haar verhaal doen. Ze benadrukt dat er echt niets gebeurd is. Dit komt toch niet uit de lucht vallen reageert Rowena. Die duidelijk de kant van Billy kiest. Maar meerdere bewoners lijken Romy niet te geloven. Naast Rowena geloven Victoria, Ramona en Benjamin er ook niets van… Zal het nog lang onrustig blijven in Utopia? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *