Trekt Billy naar Ruud nu duidelijk is geworden dat Jessie is vreemdgegaan?

Trekt Billy naar Ruud nu duidelijk is geworden dat Jessie is vreemdgegaan?

Billy besluit nadat bekend is geworden dat Jessie “vreemd is gegaan” met Romy met Ruud te praten. Ruud heeft er namelijk niet zoveel van meegekregen van alles wat er gebeurd is.

Buiten hadden de twee een gesprek, Billy vertelt wat er allemaal gebeurd is. Jessie heeft Romy een kus in haar nek gegeven. Mocht dit de waarheid zijn gaat dit mij al te ver voegt ze eraan toe. Ik voel me zwaar genaaid en het vertrouwen in Jessie is weg gaat ze verder. Jessie mag blij zijn dat hij haar in handen heeft. Had corrigeert ze zichzelf. Ruud antwoordt dat hij Jessie een hypocriete lul vindt en hij vertrouwt hem ook niet. Ik laat niet met me f*cken reageert Billy. En zegt dat ze heel wat stappen terug gaan in hun relatie en dat ze het nu moet aankijken. Ruud zegt dat het tijd is om te laten zien dat ze echt vrouw wordt. Het is tijd dat ze alleen gaat. Billy knikt bevestigend en zegt dat ze goed voor zichzelf is opgekomen en dat ze is gekomen om te veranderen. Volgens Ruud moet BIlly dan ook echt daad bij woord voegen. Ik hou van je maar je zegt wel vaker dingen voegt hij eraan toe. Daarna oppert Ruud om morgen buiten een bad vol te laten lopen en old school samen een bad te nemen zoals ze eerder deden. Dan praten we even met elkaar. Billy geeft Ruud vervolgens een knuffel en zegt dat ze dit een goed idee vindt. Trekt Billy nu weer naar Ruud?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gerry at 10:50

    Zelf een vreemdganger, kus in de nek, is dat vreemdgaan? Maar billy heeft haar zin. De hele opzet van terugkomen, is voor ruud geweest. Nu weer terug naar ruud, tot de volgende man binnenkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *