Einde van de prille relatie tussen Billy en Jessie?!

Einde van de prille relatie tussen Billy en Jessie?!

Afgelopen nacht heeft Jessie het nogal bond gemaakt. Na teveel drank te hebben genuttigd is hij een soortement van vreemdgegaan met Romy. Billy is inmiddels op de hoogte maar vindt Jessie ook een sukkel en zal opnieuw moeten laten zien dat ze van haar houdt. En nu heeft er wederom een gesprek plaatsgevonden. Is dit het einde van hun korte maar officiële relatie?

De twee nemen op de schommelbank plaats. Jessie laat weten dat hij Billy echt leuk vindt en dat dit nooit had mogen gebeuren. Billy lijkt niet overtuigd en wil eerlijk antwoord op de vragen die ze heeft. Ik ben op je afgeknapt geeft ze vervolgens toe. Als Romy had gewild had je het dan gedaan? Jessie kan daar geen antwoord op geven. Ik had veel gedronken en weet er niet veel meer van voegt hij eraan toe. Billy denkt op haar beurt dat het antwoord ja was geweest. Ik heb meer tijd nodig om je weer te vertrouwen. Daarna laat ze duidelijk merken dat ze twijfels heeft aan hun prille relatie. Ik twijfel of je wel kan veranderen en of we goed bij elkaar passen legt ze verder uit.Jessie probeert op zijn beurt haar te overtuigen dat hij echt voor haar wil gaan. Aan het einde van het gesprek geeft Billy aan dat ze heel wat stappen terug gaat doen. Dit is geen goede start van een relatie zijn haar afsluitende woorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *