Karin legt zich neer bij een plantaardig Utopia

Karin legt zich neer bij een plantaardig Utopia

Gisteren had Karin een flinke discussie met Bas over het veganisme. Deze discussie liep zo hoog op dat Karin er emotioneel van werd. Dit omdat Bas haar dierenmoordenaar genoemd heeft. Nu een nieuwe dag is aangebroken lijkt Karin beter in haar vel te zitten.

Het referendum van Bas maakt veel los bij de bewoners. Maar het zet de bewoners ook aan het denken. Waar Karin gisteren nog overstuur was na een felle discussie met Bas, is ze vandaag wat positiever. Ze ging het gesprek aan met Bas en Do. Waarin ze aangaf dat als er een veganistisch leven komt ze zal proberen dit na te leven. Wel laat ze weten dat ze wat bezorgd is rondom haar gezondheid. Wat gaat er gebeuren als er geen dierlijke producten meer gegeten mogen worden? Daarom wil Karin als het referendum doorgaat dat haar bloeddruk in de gaten wordt gehouden. Bas en Do snappen de twijfels van Karin en beloven haar dat er op haar gelet zal worden. Met een high five beëindigen de drie het gesprek. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *