Billy vindt Jessie een sukkel nadat hij “vreemdging” met Romy

Billy vindt Jessie een sukkel nadat hij “vreemdging” met Romy

Vannacht is er van alles gebeurd in Utopia. Door de grote hoeveelheden drank die genuttigd zijn was het een chaos. Ook is Jessie “vreemdgegaan” en is er wat gebeurd met Romy. Jessie heeft het netjes aan Billy vertelt en wilde op dat moment met rust gelaten worden. Inmiddels heeft ze wel een gesprek gehad met Jessie.

 Billy neemt Jessie even apart voor een gesprek. Ze maakt hem duidelijk dat ze boos is om hoe Jessie zich gisteravond heeft gedragen. Ik ben terug gegaan naar Utopia om een leuke tijd te hebben en niet voor onzin en gezeur benadrukt ze. Ik ben gekwetst en ik ga niet voor minder dan het beste. Dus je zult hard je best moeten doen om te laten zien wat je voor mij voelt gaat ze verder. Jessie reageert dat hij weet dat hij fout zat. En biedt daarna nogmaals zijn excuses aan en benadrukt dat het niet had mogen gebeuren. Billy accepteert op haar beurt dat Jessie spijt heeft maar dat wil ik dan ook wel zien gaat ze verder. Ik wil je de kans geven om je te bewijzen. Ik vind je nog steeds lief en nog steeds leuk. Maar je bent gewoon een sukkel voegt ze eraan zien. Laat maar zien wat je voor mij voelt dat is het enige wat ik zeg…
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *