Thomas Berge komt langs om een single te maken met Rowena

Thomas Berge komt langs om een single te maken met Rowena

Thomas Berge hebben we vaker in Utopia gezien. Vorig jaar was dit al het geval en laatst was hij ook weer in de mini samenleving. Tijdens het live in de loods concert kwam hij aan de praat met Rowena. De twee hebben een gesprek gehad over de reis die Rowena gemaakt heeft naar Nepal. Uiteindelijk kwam het idee om daar samen een liedje over te maken. Thomas is vandaag wederom in Utopia geweest om aan dit nummer te werken. Hij heeft verschillende mensen meegenomen om er een top plaat van te kunnen maken. Een mogelijke titel kunnen we ook al verklappen. Mogelijk gaat de single “Brief voor jou” heten. We zijn benieuwd of het ook daadwerkelijk een hit gaat worden… Verder hebben de bewoners op deze nieuwe Utopia dag een centraal gehad waar we zo nog op terug gaan komen. Hou de website dus in de gaten. Als je nou niets meer wilt missen kun je ons ook volgen op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *