Thomas Berge wil een plaat maken met Rowena

Thomas Berge wil een plaat maken met Rowena

Afgelopen avond vond het Live in de loods concert plaats. Met onder andere artiest Thomas Berge. We hebben hem vorige jaar ook al in Utopia gezien. Hier komen we later nog wat uitgebreider op terug. We beginnen eerst met iets bijzonders, Thomas heeft namelijk een idee wat hij met Rowena wil uitvoeren.

Terwijl het live in de loods concert nog aan de gang was waren Rowena en Thomas Berge even buiten. De twee hadden een serieus gesprek. Thomas is namelijk ambassadeur van Free a Girl en vraagt Rowena het een en het ander over haar reis naar Nepal. Rowena vertelt dat het hartverscheurend is wat ze daar heeft gezien. Het gesprek gaat nog even door over de reis en dan vraagt Thomas Berge of Rowena er al aan heeft gedacht om een nummer te schrijven over haar avontuur. Rowena antwoordt dat de reis haar heeft geïnspireerd, maar dat ze nog niets op papier heeft kunnen zetten. Thomas noemt vervolgens een voorstel, hij wil namelijk een samenwerking aangaan en samen een nummer gaan maken. Rowena is blij verrast, zou je dat willen doen vraagt ze blij. Tuurlijk bevestigd Thomas Berge. De twee geven elkaar een knuffel en dit verhaal wordt vast en zeker vervolgd. We zijn benieuwd wat voor plaat ze gaan maken. Denk jij dat het mooi wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *