Een terugblik op het live in de loods concert

Een terugblik op het live in de loods concert

Afgelopen avond vond het live in de loods concert plaats. Het was weer een gezellige bedoeling met onder andere Thomas Berge. Maar ook andere verschillende artiesten deden een optreden. Zo zagen we ook optredens van Stad en Land, Yves Berendse, Helemaal Hollands en Mike Peterson. Maar ook verschillende bewoners deden een optreden waaronder Rowena. Het concert werd aan elkaar gepraat door Ramona. Zij wil namelijk ook meer met presenteren gaan doen. Enfin het was gezellig druk en elke bewoner deed wat hij of zij moest doen. Tot 22:30 uur werd er gefeest en daarna gingen de bezoekers langzaamaan weer weg uit Utopia. We hebben een aantal video’s voor je toegevoegd zodat je het live in de loods concert nog eens terug kunt kijken. Zo was Thomas Berge al op tijd in Utopia. Trok uiteindelijk een #TeamJessie shirt aan en rookte zelfs een shaggie van Cees.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *