Cees klaagt wederom over een slechte nachtrust

Cees klaagt wederom over een slechte nachtrust

Momenteel is het rustig in Utopia. Maar we kunnen inmiddels wel weer wat schrijven over deze nieuwe dag. Zo klaagde Cees wederom over een slechte nachtrust.

Want na het live in de loods concert duurde het wel even voordat de bewoners gingen slapen. Vanmorgen werd iedereen op zijn of haar tempo wakker. De een wat brakker dan de andere. Jessie en Cees gingen het gesprek buiten aan. Jessie is namelijk benieuwd of zijn mede bewoner lekker geslapen heeft. Cees laat weten dat het nogal tegen gevallen is. Het was volgens hem te lang rumoerig. Zo was Jacco nog aan het praten en ook Rianne zou gegolfd hebben vannacht. Ook verloor Jessie af en toe zijn slaap apparaat en Cees hielp hem dan. Cees oppert vervolgens om voortaan af te spreken dat het stil moet zijn, zodra er mensen naar bed willen. Maar of dat ook echt gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *