Romy en Do krijgen geen investering voor hun schoenenlijn

Romy en Do krijgen geen investering voor hun schoenenlijn

Eerder schreven we al over Romy en Do die graag een schoenenlijn op willen zetten. Echter hebben de dames er geld voor nodig om te kunnen starten. Ze heeft een investeringsaanvraag gedaan maar deze lening lijkt ze niet te krijgen…

Romy en Do willen pumps bestellen, deze vervolgens pimpen en dan weer verkopen. Om dit te realiseren is er dus geld nodig. De dames hebben de aanvraag ingediend en in het centraal van vandaag is duidelijk geworden dat als het aan Jessie ligt zij het geld niet krijgen. Romy is vanzelfsprekend niet blij dat Jessie nu hun investering niet wil goedkeuren. Ze heeft nog niet eens het  plan kunnen voordragen aan de groep. Benjamin probeert Romy uit te leggen waarom ze geen investering krijgt. Je bent met Ramona en Karin Ramomy’s begonnen. Daar is ook geld naartoe gegaan en dit moet eerst afbetaald worden. Het is dus logisch dat je geen investering krijgt voegt Benjamin eraan toe. Je moet je meer focussen op de beautysalon benadrukt hij. Want anders ga je nooit de investering terugverdienen en kun je dus ook geen ander project starten gaat hij verder. Romy laat weten er flink van te balen ondanks het feit dat ze zijn uitleg wel snapt. Ik wil gewoon creatief bezig zijn. Wat later bespreekt ze met Do dat ze eerst schoenen voor zichzelf te maken. Want misschien kan ze de pumps wel op aanvraag gaan maken. Vindt jij het terecht dat Romy en Do hun investering niet krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *