Familiebezoek voor jarige Rianne

Familiebezoek voor jarige Rianne

Rianne is zoals we eerder omschreven jarig. Ze is 29 jaar jong geworden en afgelopen avond werd dit al gevierd. Nu een nieuwe dag begonnen is gaat het feestje nog vrolijk verder. Rianne mag namelijk bezoek ontvangen! Als het bijna zover is zien we Rianne al wachten bij de poort. Als de poort open gaat is ze door het dolle heen.Vanuit de auto wordt Rianne nat gespoten en Rianne besluit een emmer water te gooien. Als het gezelschap uitstapt verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht. Niet veel later sluit ze haar vader, moeder, vriendinnen en nicht in de armen. Er wordt geknuffeld, gekust en andere bewoners komen ook even een kijkje nemen. Het is immers haar eerste bezoek sinds ze in Utopia zit. Daarna is het tijd om de taart aan te snijden en uiteraard krijgt de jarige cadeautjes overhandigd. Zo krijgt ze onder andere een horloge. Daarna laat Rianne trots de rest van Utopia zien door middel van een rondleiding. Haar dag kan in ieder geval niet meer stuk! En kan nog een paar uur genieten van haar bezoek.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *