Ruud en Billy ruzie over de dieren

Ruud en Billy ruzie over de dieren

Er is weer wat ellende gaande in Utopia. Zo hebben Billy en Ruud ruzie met elkaar, dit keer over de dieren…

Zoals velen weten is Ruud een echte dierenvriend en vindt dieren in de loods geen probleem. Maar Billy wel, zij vindt het vies en dat liet ze merken tijdens het centraal. Want in het centraal werden de laatste zaken van het live in de loods concert besproken en natuurlijk kwamen er ook nog anderen zaken aan bod. Zoals de dieren en dan met name het poep gedrag van Babyface. Jessie laat weten dat hij niet wil dat er nog dieren in de loods komen. Volgens hem loopt het de spuigaten uit en poept de eend op de dekens en het toetsenbord. Billy is het met hem eens en staat hem bij. Volgens haar is het ook niet verantwoord om dieren toe staan op een plek waar een horecavergunning geldt. Ruud vindt het nogal opvallend dat Billy nu voor de kant van Jessie kiest. Ze heeft er volgens hem nog nooit moeilijk over gedaan. Billy vindt dit op haar beurt dan weer onzin. Volgens haar is het nooit prettig om met je vingers in de stront te zitten voegt ze eraan toe. Tevens laat ze weten dat ze de opmerking van haar ex nogal hypocriet vindt. Je was nooit vegetarisch voordat je Utopia in ging. Met je leren schoenen, dag Ruud vervolgd ze met enige irritatie.Ruud reageert dat Billy beïnvloedbaar is. En Billy benadrukt dat ze gewoon in een schone omgeving wil leven. Zeiksnor mompelt ze terwijl de volgende zaken besproken worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. tintje at 07:12

    Hier heeft Billie gewoon gelijk in, dieren hoort in de wie en hokken thuis en niet in de Loods en zeker waar eten gemaakt moet worden, hebben ze ooit eens gehoord van dat men ziek kan worden van de dieren, hoe schoon ze ook mogen zijn, maar dat zijn ze niet.
    Als je de stal ziet hoe die er uit ziet, moet ruud zich schamen en ook bas, want zij zijn de twee die het meeste van de beesten houden, zoals men hoort ziet, maar verzorgen hoort er ook bij, bas doet het nog enigszins, wat die wilt doen. Maar ruud is zo lui, die wilt alleen maar de lol en niets anders. Snap die andere echt niet, ziet het jessie en cees het dan alleen maar, dat dit niet zo hoort. Toen ivan er nog was, was de stal netjes en kregen ze op tijd hun eten en stonden ze waar ze moeten staan, de boeren doen het al zolang. Maar heb nooit een boer gezien of gekend die de koeien en kippen binnen lieten lopen.

  2. jennie at 16:05

    ruud moet stoppen met de dieren in de loods als hij voor de dieren is moet hij de stal waar de dieren in staan en op tijd ze eten geven !!!!!! ruud is lui , wat mij op val is dat iedereen met elkaar eens zijn als cees een opmerking geef . iedereen doe maar wat eten als het uit komt niet gezellig met elkaar aan de tafel en de kleren waar komen die toch vandaan een rotzo op de slaap kamers zou dat ook bij hun thuis zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *