Gert-Jan over zijn tijd in Utopia

Gert-Jan over zijn tijd in Utopia

Gert-Jan is inmiddels een paar dagen weg uit Utopia. Jacco koos ervoor genomineerde Gert-Jan weg te sturen zodat hij bij zijn kids kon zijn. Voordat Gert-Jan definitief naar zijn kinderen en buitenwereld ging gaf hij nog een interview wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Ik kwam hier vier maanden geleden bijna vliegend naar binnen begint Gert-Jan zijn verhaal. Ik kwam uit een hele drukke periode van alleen maar werken en korte nachten. Ik heb nu gelukkig de rust weer gevonden. Het feit dat ik naar huis ben gestemd is eigenlijk wel erg fijn. Stiekem hoopte ik er gewoon op. Het is hier natuurlijk een hele leuke tijd geweest, dat besef ik me heel goed. Maar heel stiekem kan ik niet wachten om vol gas naar mijn kinderen te gaan. Want ik zat de laatste twee en een halve maand met het gevoel dat ik naar huis wilde. Ik ben iemand die het niet snel opgeeft dus heb het zo lang mogelijk proberen te rekken. Maar nu is de koek ook op en is het goed geweest. Ik ga meerdere mensen missen maar Do is wel mijn zorgenkindje, mijn zusje. En Jessie en Cemal zijn echt mijn maatjes. Ik ga de rust in Utopia erg missen. Het klinkt misschien raar maar je kunt hier toch je rust vinden, in ieder geval in mijn geval. En inzetten voor goede doelen zal ik ook wel missen. Het platform geeft daar mogelijkheden voor. Cartopia heb ik veel geld mee kunnen inzamelen en was een uniek evenement voor in Utopia. Voor Motopia heb ik hetzelfde gedaan. Het was van mij een doel om als betere presentator naar buiten te gaan. Ik merk dat ik daarin wel stappen heb gemaakt. Ik heb er veel ervaring door op kunnen doen. Utopia Inside heb ik neergezet en heb meer rust in mijn presentaties gekregen. Ik ben het meest trots op dat ik weet dat mijn kinderen belangrijk zijn. En het geld binnen halen voor goede doelen voelt ook echt goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *