Ramona is 3.3 kg afgevallen!

Ramona is 3.3 kg afgevallen!

Een nieuwe dag is weer begonnen en er is alweer het een en het ander gebeurd. Zo is trainer Arjuna alweer in de mini samenleving geweest voor de nodige sportiviteit. Maar voordat er beweging te zien was moest Ramona nog even op de weegschaal gaan staan. Dit deed ze overigens wel met enige angst. Maar al snel veranderd haar gezicht en zien we een grote glimlach. Ze is in de weken zonder Arjuna 3.3 kg afgevallen! Volop positiviteit voor Ramona dus. Daarna werd er lekker buiten gesport gezien het mooie weer. Rowena deed gezellig mee en de andere bewoners besluiten nog even van de rust te genieten. Vanavond staat er namelijk een live in de loods gepland met niemand minder dan Thomas Berge. Dit hebben we wel eens vaker gezien in Utopia dus dat zal vast en zeker een feestje worden. Momenteel wordt er over vergaderd in een centraal waar we zo natuurlijk weer op terug komen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *