Bevestigd, Billy is niet zwanger

Bevestigd, Billy is niet zwanger

Eerder schreven we al over de vermeende zwangerschap bij Billy. Echter werd het al snel duidelijk dat het om een grap ging. Ruud had namelijk met de test iets uitgespookt waardoor Billy een positieve test kreeg. Dit zorgde voor veel paniek bij haar. Later ging Ruud het gesprek aan maar het regende streamlocks. Verder werd er daarna niet meer over gesproken. Tot afgelopen avond na het verjaardagsfeest van Rianne. Het is dus min of meer een bevestiging van onze eerdere vermoedens. Billy is NIET zwanger. Afgelopen avond wilde Billy namelijk roken en vroeg aan Jessie of dat mocht. Omdat je schijnzwanger was reageert Jessie terwijl hij haar een sigaret geeft. Bovendien zegt hij dit waar iedereen bij is dus de meeste lijken al op de hoogte te zijn. Enfin, we hebben nog even alle filmpjes in een chronologische volgorde toegevoegd zodat je het allemaal nog eens terug kunt kijken:

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:10

    Mag ik zeggen dat ik dit een walgelijke grap vond die twee hadden helemaal niet terug hoeven komen de een loopt te lanterfanten en alleen maar is hij vies aan hetb etenen zij komts sex tekort. Die zwangerschapstest uitvoering was ook al in hun eerste jaar in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *