Rianne is jarig!

Rianne is jarig!

Rianne is jarig! En dit werd afgelopen avond natuurlijk al gevierd. Er werd afgelopen avond muziek gedraaid, gedanst onder de discolichten en uiteraard een drankje gedronken. Uiteindelijk krijgt de jarige job zelfs een lapdance van meerdere bewoners. Romy neemt het initiatief. En daarna volgen ook Rowena, Ramona, Cemal en zelfs Karin. We hebben een video aan dit bericht toegevoegd zodat je een kleine indruk hebt van hoe het eraan toe ging. Als het feestje erop zit pakt Rianne de microfoon. En bedankt iedereen voor het vieren van haar verjaardag. Ook vertelt ze dat ze vanaf nu gaat proberen meer van zichzelf te laten zien. Er klinkt gejuich van haar mede bewoners. En het duurt niet lang voordat de jarige knuffels krijgt. Billy zegt zelfs er altijd voor Rianne te zijn. En nu een nieuwe dag begonnen is begint het feest pas echt. Rianne zal ongetwijfeld verjaardagspost krijgen. Waar we wellicht nog op terug zullen komen. Gefeliciteerd Rianne! Hou je de website in de gaten voor meer nieuws? Of volg ons op Facebook en Twitter zodat je volledig op de hoogte blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *